Publicitat

Exposició: World Press Photo

dissabte, 3 de novembre del 2007


Ahir varem visitar el CCCB de Barcelona i concretament l'exposició World Press Photo, que es totalment gratuita i que us recomanem que visiteu.


L'exposició World Press Photo, coneguda mundialment per tractar-se de la principal mostra itinerant de fotoperiodisme, exhibirà les obres guanyadores del concurs anual que porta el mateix nom.


Cada any, un jurat internacional independent format per tretze membres tria les fotografies guanyadores entre les enviades per fotoperiodistes, agències, diaris i fotògrafs de tot el món. Les fotos participen en 11 categories: notícies d'actualitat, temes d'actualitat, personatges d'actualitat, esports, fotos d'acció, reportatges d'esports, temes contemporanis, vida diària, retrats, naturalesa i art i entreteniment. En l'edició de 2006 van participar en el concurs 4.266 fotògrafs de 123 països, que van presentar imatges dels fets ineludibles de l'actualitat, com ara la guerra a l'Iraq, el tsunami o la crisi a Haití, però també dels moments bonics i insospitats que ofereix l'esport, la naturalesa o la vida quotidiana en qualsevol punt del planeta.


Més informació: Web CCCB.org