Publicitat

BCNmp7 - músiques en procés

dissabte, 3 de novembre del 2007


8 de novembre del 2007 al CCCB de Barcelona

Internet ha transformat definitivament la manera en què artistes, indústria i públic es relacionen amb la música. BCNmp7 n'abordarà les noves formes de producció, distribució i consum.


19:30h. Taula rodona
L'estadi actual d'Internet -la web 2.0, les comunitats on-line- ha transformat definitivament la manera en què artistes, indústria i públic es relacionen amb la música. La taula rodona, que reuneix músics, periodistes i resonsables discogràfics, abordarà les noves formes de producció, distribució i consum de música.

21h. Concert
Si en algun sector de la indústria cultural s'imposa la idea de comunitat és en el món dels videojocs. Una indústria que s'està convertint en una de les plataformes de promoció més importants per a la música i que, al llarg de la història, ha generat la seva pròpia tradició musical.
Una banda inèdita formada per músics de diveses escenes de Barcelona interpretarà les bandes sonores més significatives de la història dels videojocs. Les melodies electròniques primitives dels primers clàssics, però també les composiciones més complexes dels jocs d'última generació formen el repertori d'un concert on la música interactuarà amb videoprojeccions.

Jaume L. Pantaleón -guitarra- (12twelve / ruiz pantaleon / belmez)
David Mengual -baix- (mengual-robles / pollo )
Oriol Roca -bateria- (sweet cut trio / refree )
Sergi Sirvent -teclats- (hat / giulia valle group )

* Intèrprets: Jaume L. Pantaleón, David Mengual, Oriol Roca, Sergi Sirvent


Més info: web CCCB.org