Publicitat

Estas enganxat a Apple ?

dimecres, 21 de novembre del 2007

Justsayhi.com ens proposo un questionari per sapiguer quin tant per cent estem enganxat a la marca de la pometa, jo estic un 61%... jo crec que és una mica més, xD.
Gràcies a Applesfera.com .

4 comentaris:

Juan Carlos Hernández Bosquet ha dit...

Hola,

Jo sóc molt nou en tot el tema Mac. Només fa 1 mes que em vaig comprar iMac. Només he tret un 49% (si no recordo malament). Ja saps, mica en mica, ...

A10.

Reche Bloc ha dit...

hola Juan Carlos, només per tenir un Mac ja es un gran pas. La resta vindra a poc a poc i arrivara un moment que seras un comercial d'Apple (sense fer-ho intencionadament), i explicaras la teva experiencia maquera al teu entorn, encara que ells et miraran com si fossis d'un altre planeta. Fins que arrivara el dia que ells es comprarn un Mac i llavors et donaran la raó.
Ja veus que estic molt malament...xD

Salutacions!

Juan Carlos Hernández Bosquet ha dit...

Tens tota la raó,..., porto només un mes i ja em sento una mica així,..., però en el fons m'agrada,..., ser diferent es una qüalitat que no tots poden tenir.

La veritat es que en la familia de la meva dona, hi han 3 macs encara que per un us molt concret. La meva cunyada m'havia parlat molt bé d'ells però no li feia gaire cas.

Fins fa 3 messos jo tenia un VAIO que m'anava força bé,..., però un petit accident (caiguda dún objete sobre ell) m'el va fer malbé i,..., després de parlar amb la gent de PRICOINSA-Granollers (sembla mentida ja que ells no venen Mac) en vaig començar a informar i en vaig decidir.

Per ara tot perfecte, ja tinc Leopard preparat per instalar (a veure si puc aquest finde).

Tu ja tens Leopard?? que tal et va??? Cap problema en la actualització? Has perdut dades? Has perdut programes??

A10.

Reche Bloc ha dit...

Ara m'has enganxat... encara no el tinc instal.lat, estic esperant al reis, xD

Pero si que t'haig de dir que millor que començis de zero la instal.lació, fes un backup (hi ha un programa gratuit que es diu ibackup, que va de conya). D'aquesta manera segur que no tindras cap problema. De l'altre manera mai saps que pot passar.

Ja ens explicaras la teva experiencia amb el Leopard.

Salut!