Publicitat

Campus Mac, dia 25 nov

dijous, 22 de novembre del 2007

CampusMac té el plaer de presentar-vos la seva pròxima Jornada.

El pròxim dia 25 de novembre, de 10 a 14 hores, realitzarem una jornada sobre com convertir el nostre estimat mac en un Media Center. Partint de la base d'un MacMini, explicarem quines opcions tenim a l'abast tant de pagament com freeware per a poder gestionar les nostres biblioteques de fotografies, música i pel·lícules, així com realitzar compressions en diversos formats de vídeo, exportacions a iTunes-iPod-iPhone i difusió via Airport Extrem dels continguts de qualsevol mac a la nostra TV.

Però no fa falta que ens estanquem en un MacMini, podrem realitzar qualsevol d'aquestes accions amb qualsevol mac (Intel o PPC) revivint antigues màquines per a tal funció i fins i tot poder utilitzar els novissims macbooks o macbooks pro per aquesta funció.

La jornada estarà impartida per Guillem Gandol (Electric Sea) i per Xavier Pan (Unamito) i es portarà a terme a la Residència Àgora.

El preu de la jornada és de 15 € per als no socis i de 5 € per als socis. Com sempre, indicar en aquest fil l'assistència i ens posarem en contacte amb vosaltres.

És possible que aprofitem la post-jornada, per a repetir l'experiència post-session del passat 27 d'octubre.

Us esperem.

Més info: CampusMac.info