Publicitat

Documental Sputnik: Les illes escollides

dijous, 3 de juliol del 2008

20080625-Daevid Allen2.jpg

Avui al canal 33 i dins del programa Sputnik ens oferiràn el documental "Les illes escollides", un repàs de la relació de les les Illes Balears amb la música i els personatges que han passat al llarg de la història.

Us deixo amb la nota del Bloc d'Sputnik:

DIJOUS 3 DE JULIOL, A LES 22.55 -CANAL 33-

La música a les Balears als anys 60 i 70

Durant els anys seixanta i setanta, les Illes Balears van ser l’escenari d’alguns dels episodis musicals més creatius d’aquell temps. Artistes de tot el món van viatjar fins les Balears atrets per l’experiència lisèrgica, el contacte amb la natura i un grau de llibertat impensable a la Península.

El documental “Les illes escollides”, fet per un equip de l’Sputnik, fa un recorregut per les illes per explicar una història amb episodis molt diversos, però connectats entre sí per una constant: la recerca de la llibertat a través de la creativitat.

Entre d’altres, “Les illes escollides” s’atura en les úniques actuacions de Jimi Hendrix a Espanya, la fundació a Deià de la llegendària banda britànica The Soft Machine, l’estada de Bob Dylan en un molí de Formentera o la gravació d’un disc de Pau Riba en plena natura.

El programa inclou entrevistes exclusives amb els músics Robert Wyatt, Kevin Ayers i Daevid Allen (tots tres fundadors de The Soft Machine), Pau Riba, Pep Laguarda, Joan Bibiloni, Llorenç Santamaria i Remigi Palmero, i recull, a més, els testimonis dels fills del poeta britànic Robert Graves.

Més informació: Sputnik Bloc

Aquesta entrada pertany a: Clubbing Bloc