Publicitat

Apple Pro Series, impressions

dimarts, 22 de gener del 2008


Avui he assistit a les jornades que ha organitzat Apple a Barcelona. A primera hora molta gent per recollir acreditacions i poder entrar a la sala principal on han realitzat un "Pro Series Seminar". S'ha repassat tot el software per poder sincronitzar perfectament tota una campanya de marketing a traves de diferents programes que tenim a l'abast amb Mac. Per cert un dels nois que fein la xerrada, ha ensenyat un iPhone i a l'operadora m'ha semblat veure Movistar...Segurament el roaming a Espanya At&T el fa amb Movistar, no vol dir res, no?
Final Cut, SoundTrack Pro, Automator, Aperture i més tard em repassat iWork '08. També destacar, però ja era massa professional per mi, una camara digital de video: Red One, que és la bomba, segons deia el director de fotografia i especialista en HD Pol Turrents.
També em disfrutat d'una sessió de fotografies per part de Cristóbal Serrano , premiat amb el "Shell Wildlife Photographer of the Year" - 2007, i que fa servir Aperture per organitzar totes les seves fotografies, però segons comenta, no retoca cap foto, a la seva web podreu disfrutar de més fotos com aquesta:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

T'hem estat buscant, però no hem sapigut com identificar-nos...
A veure si ens coneixem el diumenge i d'aquesta manera la propera vegada no tenim aquest problema!!

Unknown ha dit...

Sí, Reche, sóc testimoni del que diu el Miquel :-) Una llàstima no haver-nos pogut conèixer en persona. A veure si al final al finde hi ha més sort!