Publicitat

Catosfera 2008 @ Granollers !!

dijous, 13 de desembre del 2007


Els pròxims dies 25,26 i 27 de gener a Granollers es realitzarà la primera gran trobada de blocaires, i experts en la xarxa. Una bona noticia! Allà estarem. Trobareu més info a la seva web i aixi com les inscripcions, horaris, etc. Tot es realitzarà al Centre Tecnologic i Universitari de Granollers.


Text explicatiu de Catosfera

Catosfera 2008 és la primera gran trobada de blocaires, bloggers, experts i emprenedors de la nova xarxa 2.0. Mai s’ha organitzat cap esdeveniment amb un caràcter tant global i ambiciós a casa nostra al voltant del fenomen bloc. Catosfera ha de ser un punt de reflexió i aprenentatge de tres jornades de duració al voltant de la blocosfera catalana, però amb la mirada posada de manera objectiva sobre el que es fa en altres indrets. Les jornades seran obertes i gratuïtes al públic en general, tot i que qui estigui interessat haurà de registrar-se en aquest bloc obert al efecte i vinculat des de la majoria de blocs i webs catalanes..

2 comentaris:

Marc Vidal ha dit...

Gràcies per la difusió.

Marc Vidal
www.marcvidal.cat
Dtor Jornades de la Catosfera

Reche Bloc ha dit...

Gràcies a tu !
Només intento apendre de mestres com tu al món dels blocs. I els teus articles a la Revista del Vallès també els segueixo.

Ens veiem a la Catosfera.

reche