Publicitat

Catwalk mini-report

diumenge, 28 d’octubre del 2007


Ahir per la nit al Catwalk va estar força bé, encara que l'ambient era diferent, suposo pel fet de ser Barcelona...començo pel principi.
Arrivem quan faltaven uns 10 minuts per la 1h a la cua, molta gent, tant per entrar per Guest List com l'entrada del públic en general. Nosaltres teniem unes invitacions gratuites fins la 1h o descompte de 3€ a partir d'aquesta hora. La cua: molta gent de color, algun català, guiris, killos... una mica de tot, però sobretot gent de color. A la façana del Catwalk el nom del Sergi Erizzo en gran, qui l'ha vist punxant al Tsunami i ara està a un club molt important de Barcelona, molt bé noi! (amb tots els respectes al Tsunami, que m'encanta).
A la porta continuen amb la seva selecció de sempre, encara que sense criteri, perque la gent de color, era com una loteria, deixaven entrar a uns quants i deixaven fora uns quants més, i tots anaven vestits igual...no entenc res.
Nosaltres passem 1:02h, ja no ens deixen entrar gratis! Hem de pagar 15€ amb consumició cadascú, quina rabia.
Ja a dins la sala està com sempre, excepte a la planta d'adalt que està envaida de gent de tots el colors, ballant reeageton. Però nosaltres ens dirigim a la sala principal on a totes la pantalles posa: 'sergi erizzo', i ell està allà, punxant els seu house, deep, el seu estil únic que fa que puguis pendre una copa tranquil, però a la vegada et permet moure una mica el cos, fins que al final ja no pots deixar de ballar.
Al principi poca gent, però a partir de les 2h, ja estava tot ple i la música ja começava a apretar un mica, però amb la línea Erizzo. Per cert, les projeccions es realitzen amb un MacBook, blanc, amb la pometa il·luminada que deixa el seu toc a la cabina. No sé si la gent mirava la cabina o al Mac? Ho preguntarem la pròxima vegada. xD



A les 3h, acava el seu set el Sergi, ens saludem, fem un cigarret i quasi ens despedim d'aquesta nit a Barcelona.
Si haig de fer un balanç, força bé, perque sempre que trepitjo un club, això ja es positiu. Però l'ambient no és el meu i a la sala no m'acabava de trobar a gust... el fet de veure al Sergi allà dominant la sala principal, només per aquella imatge ja va valer la pena anar al Catwalk.
Estigueu atents a aquest bloc, perque segur que hi hauran més nits per part d'aquest dj a aquest club de Barcelona.