Publicitat

Stereo Night Club, Montreal

divendres, 14 de setembre del 2007

Si teniu previst viatjar a Montreal (Canada), no us oblideu de visitar aquest super club. A l'any 2004 vaig tindre la sort de realitzar una visita i val la pena, en mitg del barri més cosmopolita de la ciutat i mes gay. Primer heu d'anar al stereo bar (22h a 03h) que esta just al costat a la planta baixa. I despres sortir fora al carrer i entreu al Stereo club de 2h a 8h (after8). Tot i que nosaltres quan varem estar l'horari del Stereo club era de 2h a 12h del mitgdia.
Per cert, diuen que es el millor equip de so del món, jo crec que es un dels millors, que juntament amb David Morales fan que aquest super club sigui reconegut a tot el món.
Un detall important es dir que sou de Barcelona, entrada gratis i us atendran molt bé, inclús el dj del stereo bar ens va enviar 5 cd's mesclats per ell mateix al Stereo. Heu de tenir en conte que a partir de les 2h a Canada no es serveix alcohol, aixi que al Stereo Club, nomes trobareu begudes energetiques, sucs, aigua i massatges per agafar forçes...
Més info: stereo-nightclub.com