Publicitat

Setmana Tecnologica de Granollers

divendres, 28 de setembre del 2007



dilluns, 1 d’octubre, CTUG

El Vallès, un territori innovador

10.00-11.15 h Sala d'actes
Taula rodona on es posarà de manifest la importància de la tecnologia i la innovació per crear un teixit industrial potent que vertebri el territori. Participants:
Sr. Josep M. Tarragó, Vice-President Executiu de Ficosa International
Sr. Josep M. Lloreda, President de KH Lloreda
Sr. Joan Martí, cap de la Gestió del Canvi Estratègic del CIDEM

Pausa-cafè

La tecnologia i l'alta competició esportiva en el món del motor

11.45-13.00 h Sala d'actes
Taula rodona on es mostrarà la importància de la innovació tecnològica en l’alta competició esportiva del món del motor. Participants:
Sr. Jaume Pintanel, President de BCN Competition
Sr. Ramon Praderas, Director general de Circuit de Catalunya

Inauguració de la Setmana Tecnològica

13.00-13.30 h Sala d'actes amb la presència de:
Sr. Josep Mayoral, alcalde de Granollers
Sr. Carles Ruiz, diputat delegat per la Societat del Coneixement de la Diputació de Barcelona
Sr. Jordi Bosch, secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació. Generalitat de Catalunya
Sra. Carme Garrido, regidora de la Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Granollers.

DIMARTS, 2 D’OCTUBRE
PROJECTES D'ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA PER ALS GOVERNS LOCALS

10.00-13.00 h Jornada de presentació dels nous projectes d'administració electrònica impulsats pel Consorsi Localret i pel Consorci AOC i dirigits als governs locals catalans.
iPHONE
18.00-19.00 h Xavier Sitjà Alzina, gerent de l'Apple Premium Reseller Vallès Tecnològic, presentarà el nou telèfon d’Apple que pretén revolucionar el món de la telefonia mòbil. S’exposaran les innovacions funcionals i tecnològiques que aporta, i també es comentarà quan s’implantarà a Europa i com.

DIMECRES, 3 D’OCTUBRE
POSSIBILITATS DEL WEB 2.0 AL SECTOR FINANCER

10.00-11.00 h Pol Navarro, director d’Innovació del Banc Sabadell i Joan Maria Dasquens, director de zona de Banca Comercial mostraran el conjunt de possibles usos del web 2.0 en el sector de la banca, amb infinitat d’exemples concrets, metodologies sobre com avaluar les diferents alternatives, estudi d’oportunitats i amenaces.
APLICACIONS EMPRESARIALS: CRM, ERP, ...

11.00-12.00 h Jordi Morillas, Support & Product Development Manager de Tectura, ens introduirà a les solucions de gestió empresarial i e-Business que existeixen al mercat, amb l’objectiu d’impulsar el negoci de les empreses.
TELEFONIA IP

12.00-13.00 h Francesc Sanfelix, responsable tècnic de Technopime, exposarà les possibilitats que ofereix una xarxa única per a la transmissió de dades i de veu per a les empreses i els proveïdors de serveis de dades.
TELEVISIÓ INTERACTIVA AL MÒBIL. MOVISTAR

19.00-20.00 h Xavier Kirchner, Director de Telefònica d’R+D a Barcelona explicarà els últims avenços en els dispositius mòbils que permetran en un futur molt pròxim poder experimentar nous serveis interactius avançats de televisió des d’un mòbil.
Sol·licitud d'informació per inscriure's a aquestes activitats

IJOUS, 4 D’OCTUBRE
JOOMLA! GESTIÓ EFICIENT DELS CONTINGUTS DEL WEB DE L’EMPRESA

TALLER 9.00-13.00 h S’aprèn a utilitzar el Joomla!, un administrador de continguts de codi obert per publicar a Internet i intranets utilitzant una base de dades de MySQL.
WEB 2.0

TALLER 17.00-21.00 h Es mostrarà l’evolució de les aplicacions tradicionals cap a aplicacions web enfocades a l’usuari final (enciclopèdies digitals, blocs, comunitats fotogràfiques, wikis, etc.).

DIVENDRES, 5 D’OCTUBRE
LA NIT DIGITAL: MÚSICA ROCA UMBERT

23.30-2.00 h A la futura sala de concerts de Roca Umbert tindrà lloc un concert doble. Primerament hi actuarà un grup usuari del CUB, Spunkfool i a continuacio un videojòquei, Electric BJ's.