Publicitat

Dj's contra la fam, 3ra edició

dimecres, 26 de setembre del 2007


DJs CONTRA LA FAM és un festival benèfic de música electrònica i arts visuals que te com objectiu recaptar fons per a contribuir al desenvolupament d'iniciatives socials d'àmbit local associades al problema de la fam.

La donació és el 100 % del benefici obtingut en barres i taquilla. Però, a més, la creixent repercussió mediàtica del festival es converteix en un altaveu per a donar a conèixer la sorda tasca del beneficiari.

Aquest festival és un mitjà per a sensibilitzar a una part de públic habitualment allunyada de la acció social. I a l'hora és una forma de desmitificar la cara frívola de la escena de la música electrònica. Al tenir lloc de dia, permet gaudir d'aquest món a gent que mai abans l'havia viscut de prop.

DJs CONTRA LA FAM 07 tindrà lloc al Mercat de Sant Antoni
el dia 7 d'octubre, de 16h a 24h.

Repetim un altre cop en aquest particular espai, que aquest any celebra el seu 125 aniversari. I aprofitem l'avinentesa per acomiadar-nos del Mercat, ja que romandrà en obres durant 8 anys des de l'estiu del 2008.

Com l'any passat, hi hauran tres escenaris habilitats en tres dels patis de servei del mercat, un d'ells chill-out coordinat per Hamaka Festival. A més dels habituals sets de Djs, aquesta edició tornarem a comptar amb actuacions de grups en directe. I, també com l'any anterior, la música estarà complementada per imatges (VJs).

El festival és una iniciativa de l'Associació DJs CONTRA LA FAM


Visiteu la web i la programació d'artistes a: djscontralafam.org