Publicitat

La Leche @ Space, tot un èxit !

dimarts, 28 d’agost del 2007


A falta del report oficial "by deface" copio la nota oficial de la festa que es celebrar el passat dia 11 al Space, que va ser La Leche!

Matinée ens informa:
El passat dissabte 11 d'agost es va celebrar a Space Eivissa la primera edició de la festa "La Leche!". Milers de persones es van trobar per disfrutar d'aquesta gran festa... i és que no n'hi havia per menys!!! El desplegament artístic i la excel•lent producció varen deixar a més d'un amb la boca oberta.

Va ser tan gran l'èxit que per primera vegada Matinée a Space Eivissa va haver de penjar el cartell de complert. A les 10 del matí va ser la presentació a la sala interior. Més de 80 gogós i performances vestits de blanc varen aparèixer a l'escenari presidits per l'estrella Rebeka Brown, que va donar la benvinguda a tots a la primera edició de la Fashion White Party a Eivissa, cantant la mítica cançó " Sun rising up".

Matinée s'ha consolidat com la festa per excel•lència, és un punt de referència clau per a la gent de l'illa i pels "matinéers" que arribats de tots els punts d'Espanya i d'Europa no es perden la sessió matinal més fresca i divertida.

Pots veure més fotos a la web d'Space Ibiza