Publicitat

Actualitzar l'iPhone a la versió 2.0.x

dimecres, 3 de setembre del 2008

Si tens un iPhone clàssic o 1era generació i encara no has actualitzat a la darrera versió 2.0.2, intentaré fer una guia i algun consell de dubtes o problemes que he tingut jo. També us he de dir, que no sóc cap expert, al contrari, només intento aprendre de la resta de gent i del errors que vaig fent a mesura que provo de fer les coses...

En tot cas, jo no em faig responsable si teniu problemes, ja tinc prou amb els meus. ;-)

Primer necessitem descarregar el firmware 2.0.2, que el podreu trobar aqui o actualitzar directament el nostre iPhone des del iTunes i encara que es quedi mort, no ens em de preocupar, l'important es que tenim el firmware guardat al nostra Mac.

Ara ve la part important per alliberar i fer el famós Jalibreak.
Ens descarreguem el soft de Pwnage Tools, actualment la versió 2.0.3.1, o podeu fer des de aqui.

Obrim l'aplicació i seleccionem l'iPhone:



Tot seguit seleccionem el firmware que volem fer servir, en aquest cas 2.0.2.

Imagen 3.png

A continuació ens farà unes preguntes, a la primera contestem que si, a la segona que no.

Imagen 4.png

Imagen 5.png

Ara ja es comença a crear el nou firmware customitzat, us demanarà la contrasenya del vostra Mac, la posseu i continuarà realitzant el nou firmware.

Imagen 7.png

Al acabar aquest procés intentarà posar l'iPhone en DFU Mode, no us preocupeu, tanqueu el Pwnage. Ara apagueu l'iPhone, us espereu 10 segons, apreteu la tecla Home i Sleep durant 10 segons, després deixeu anar la de Sleep i a continuació la Home.
Entreu a l'iTunes i us ha de dir que ha trobat un iPhone en mode de recuperació. Si no es així, torneu a repetir aquest procés.

A continuació amb la tecla ALT i clickant a RESTAURAR, s'obrirà una finestra i escolliu el nou firmware que el teniu a l'escriptori.
Començara a carregar el nou software, a l'acaba el procés, si tot anat bé us sortirà una pinya mossegada i ja tindreu l'aparell amb el Cydia, Installer i alliberat per poder-lo fer servir. I sobretot a disfrutar d'ell.

Jo m'he trobat al actualitzar amb Pwnage a la 2.0, que les posteriors actualitzacions, les he realitzat directament des de iTunes, i l'iPhone a continuat funcionant, excepte el Cydia i l'Installer. Perquè ho dic això? Doncs perquè crec que el Cydia i l'installer fan que l'iPhone vagi més lent, es pengi... Però aquesta maravellosa aplicació Pwnage, ens deixa un firm, que no fa que es quedi mort l'iPhone. Increible.

Si el tenim directament actualitzat des de l'iTunes, a mi em funciona millor. Ara depèn de vosaltres, si necessiteu les aplicacions de tercers que no hi son a l'App Store o si amb les apps oficials ja estem més que satisfets.

Com podem tindre l'iPhone actualitzat a la versió 2.0.2 i que funcioni de forma més oficial? Doncs fem el mateix que abans, però carregant el firmware 2.0 o 2.0.1, i tot seguit l'iTunes ens dirà que existeix una versió nova la 2.0.2, actualitzem (que no vull dir restaurar) i ja el tindrem corrent amb el soft oficial i sense cap programe't que pugui fer inestable el sistema.

També us diré que un dia em vaig quedar amb un iBrick, no feia res, només em deia l'iTunes error 3 o 6, ara no m'enrecordo. Fins que va funcionar. Però en principi, sempre que restaurem, l'iPhone a de tornar a viure...

Aquesta es la meva opinió, encara que hi ha moltissima gent que no te cap problema, no es penja i tot funciona de maravella. Com ha de ser!

Us deixo el link on trobar tots els firmwares disponibles fins ara, entreu al bloc: iPhone espanol.wordpress.com , hi han altres blocs que tenen tots els firms disponibles, es només questió de fer un Google i vosaltres mateixos.

Aquesta entrada pertany a www.rechebloc.cat