Publicitat

Samarretes

divendres, 27 de juny del 2008

Abans de començar el cap de setmana, volia recomanar dos llocs on comprar samarretes originals, com per exemple aquesta que venen per 13€ a Productes de la Terra:

Imagen 6.png

o aquesta per 18€ que trobareu a la web de Samarrako :

Imagen 7.png

Ara si, bon cap de setmana !

Aquesta entrada pertany a www.rechebloc.cat






Possibles tarifes de Movistar per l'iPhone

tarifas-iphone-retocado.jpg

Planeta iPhone, ha publicat aquesta nota de Telefònica on podem veure (si es real) les tarifes de dades que tindrà disponibles l'iPhone:

- Tarifa plana iPhone Plus: il·limitada, fins a 1Gb i després baixa la velocitat a 128kbps. 25€ al mes.
- Tarifa plana iPhone: il·limitada, però fins a 200Mb, després baixa la velocitat. 15€ al mes.

Un detall interessant es l'accés il.limitat als Hot-Spot disponibles, uns 2000 punts de connexió WiFi.

Rumore-rumore...

Jo per si de cas, ja he concertat una entrevista amb una comercial de Movistar que em va trucar i ja està avisada, només que sàpiga alguna dada més la vull veure a l'oficina. Com a mínim per comparar preus amb Vodafone i si em regala l'iPhone 3G m'ho pensaré. ;-) (val sóc un xaquetero!)

Aquest article pertany a: www.rechebloc.cat

Street Flow: on anem a sopar avui ?

IMG_0068.jpg

Street Flow, és una aplicació que ens trobem a l'Installer de l'iPhone i requereix la participació de tots nosaltres. A poc a poc s'està convertint amb un guia de bar i restaurants, amb la particularitat que cadascú inserta el seu bar o restaurant preferit, l'aplicació el localitza al google maps, ens deixa escriure comentaris, valoració d'una estrella a cinc...

Així amb la col.laboració de tots, tindrem una guia molt completa i amb suggeriment dels clients i amb repliques de futurs clients.

Si no saps on anar a sopar, Street Flow, et localitza i et recomana un lloc a prop d'on ets, jo ja he participat: Restaurant Cava Nit a Blanes, us ho recomano. Més info al vostre Steet Flow.

Certificat Firefox 3

dimarts, 24 de juny del 2008

Imagen 1.png


Si vas ser un dels primers en descarregar la nova versió del Firefox 3, han habilitat una pàgina on podràs descarregar-te un certificat on queda reflectit la col.laboració que has fet per aconseguir el rècord mundial que han obtingut amb més de 8 milions de descarregues en un dia.

Aquesta entrada pertany a: www.rechebloc.cat

K-Tuin vendrà l'iPhone a Espanya

dissabte, 21 de juny del 2008

Imagen 1.png


Llegeixo al bloc d'en KoldoMac , que K-tuin ha arrivat a un acord amb telefònica per vendra l'iPhone a Espanya, de manera conjunta.

A poc a poc ens va arrivan més informació, com per exemple, l'altra dia llegia: (però no m'enrecordo a on) que l'1 de Juliol Telefònica ens il.luminarà amb els plans de preu per adquirir un iPhone, quina por... Estarem atents.

Visita la pàgina de K-Tuin .


Monitorització del Sistema, vol. 2

dijous, 19 de juny del 2008

Imagen 36.png


Gràcies a un comentari de l'Aleix, ens recomana utilitzar iStat Menus, en compte d'iStat Pro que vaig publicar fa uns dies.

En part te raó:

"El widget iStat Pro no està gens malament, la pega és que per veure els recursos necessites anar al dashboard i això ja consumeix recursos. I normalment quan vols mirar els recursos (com a mínim jo) és quan hi ha coses que van lentes, etc. i anar al dashboard no ajuda massa."

Així que jo segueixo el seu consell, l'he instal.lat i el provaré, si vosaltres us animeu podreu descarregar directament clickant aquí.


Entrada original: www.rechebloc.cat


Nota de Premsa del GUA Català

dimecres, 18 de juny del 2008

logo_GUAC_2.png
A través d'una nota de premsa el GUA Català s'està donant a coneixer a tots els mitjans 1.0 i 2.0, si voleu llegir-la només heu de clickar aqui.

Firefox 3.0 Català-Valencià

Imagen 34.pngJa el tenim entre nosaltres, la nova versió de Firefox 3.0 i amb català-Valencià, tal i com diuen ells a la web.
Jo fins ara feia servir Safari, però amb l'actualització de Firefox a la versió 3.0 i per Mac, la estic testejant. Esteticament es molt Mac, com he comentat al twitter. De moment estic provant i porto tot el dia navegant i ara per ara: tot perfecte.
També volia comentar, com molt bé deia l'Oriol, Firefox volia fer el record de descarregues en un dia, ara mateix a sortit publicat al twitter, que porten més de 8 milions de descarregues i a Espanya 293.000. SI voleu veure com va podeu visitar aquesta pàgina.

Utilitzeu Safari o Firefox al vostre Mac?

Monitorització del sistema

Amb aquest widget que podeu descarregar aqui, ens permet configurar i visualitzar el que ens interessi més del nostre sistema, però com veieu a la imatge següent, podem veure el funcionament de la CPU, la memoria i els discos que tinguem conectats en aquell moment al nostre Mac.


Imagen 32.png



També molt interessant la part que ens visualitza les temperatures, connexió a la xarxa i velocitat del ventilador:


Imagen 33.png



Que feu servir vosaltres per monitoritzar el sistema?

Nous teclats

dilluns, 16 de juny del 2008

no_keyboard.jpg
Des de la web de Yanko Desing, ens mostren aquest teclat sense tecles i molt fàcil de netejar, amb un neteja vidres que tinguem per casa i ja està.

Font: Gizmodo

1ra. Assemblea del GUA Català

Ahir ens varem reunir per realitzar la primera assemblea, on ens varem coneixer un bon grapat de macaires, 25 per ser exactes.

Teniu tota la informació al bloc del GUA Català.

Us deixo amb una foto que ens varem fer amb la càmera de l' Oriol.

foto_grup_guac.jpg

Mogambo

dijous, 12 de juny del 2008

Imagen 31.png
Què és Mogambo ? Doncs una de les millors propostes per aquest estiu, sobretot, per la gent que no podem anar a Eïvissa aquest any. ;-)
Mogambo neix per inagurar les sessions dels diumenges al club Row14 de Viladecans, sons house, electrohouse i techno. Música "sexi i d'estiu".
Aquest diumenge passaràn per cabina: l'alemany Ian Pooley (tech-house), el madrileny Óscar de Rivera (segell Stereo de Chus&Ceballos) i Carlos Durán (alter ego house de Cristian Varela).
A partir de les 18h de la tarda fins les 5h de la matinada, podrem ballar de sol a sol, tot això a la sala RowClub, que us recordo que és la terrassa i podrem ballar sota el cel a l'aire lliure.

La setmana que ve farem un repàs a la programació dels clubs de Barcelona, aprofitant el festival Sónar, però només us adelanto que la closing party Sónar 2008 és realitzarà al Row14... 12hores non-stop.

Summer Festival

dimecres, 11 de juny del 2008

Imagen 30.png
La gent del She, està preparant per aquest pròxim divendres 20 de juny a partir de les 22h, el seu particular Summer Festival, a la platja de Palomares de Vilassar de Mar.
Amb la participació dels dj's: Taito Tikaro, Clarence, Albert Neve i David Oleart, amb més de 10.000m2 que faràn per un dia que sigui el club-platja més gran de Catalunya.

Movistar distribuirà l'iPhone

dimarts, 10 de juny del 2008


Ara si, confirmat a l'Apple Store d'Espanya, a partir del dia 11 de juliol podrem adquirir legalment al nostre pais el nou iPhone presentat avui al WWDC'08 per Steve Jobs.
Un nou model, més prim, més autonomia, més aplicacions, jocs, amb dos colors: blanc o negre, GPS i 3G. També amb un preu molt competitu: 8Gb = 199$ o 16Gb = 299$.
Ara només ens falta saber Movistar que ens te preparat per poder adquirir la versió 2.0 d'aquest terminal.