Publicitat

Rachdingue: techno/scrhanz i molt mes !

dijous, 30 d’agost del 2007



Encara es estiu i aquesta sala amb la seva piscina interior i la magnifica terrassa dissenyada per Dalí, ens teletransporta a les festes que segurament haguessin deixat al mateix artista bocabadat, nosaltres ho podem disfrutar, t'ho perdras?

Més info: Web Rachdingue

we love...space 07 sundays


Que faria Eivissa sense la we love sundays at Space ? Potser va ser la mare de les festes ? 22 hores non-stop tenen la culpa per deixar-se veure els diumenges per aquesta magnifica sala. Aquest diumenge 2 de setembre porten una bona artilleria de dj's:

Groove Armada DJ set
Sasha
Danny Howells
James Zabiela
Kissy Sell Out
Behrouz
Lottie
Serge Santiago
Paul Woolford
Paul Trouble Arnold
Merka
Kid Blue
Bones
Luciano Esse

Programacio Razz Clubs

Divendres 31 d'Agost

RAZZ CLUB: RATATAT live! + JAMES HYMAN (XFM/ London) + Gato + vjs: Babió
THE LOFT: M.A.N.D.Y. (Get Physical/ GER) + djd! + Omar Leon + vjs: Dima
LO*LI*TA: PANTHA DU PRINCE live! + mouseDown
POP BAR: Eurivpidis & The Decadents
REX ROOM: The Melting Pot

Dissabte 01 de Setembre

RAZZ CLUB: Standard directo! + Amable + Gato
THE LOFT: Chris Fortier (400z/ USA) + MouseUp
LO*LI*TA: Phonique "Good Idea Tour" (Dessous/ Ger) + Argy (Poker Flat/ Ger) + djd!
POP BAR: Buenavista + Tango & Cash
REX ROOM: VAN SHE dj set + Stainboy

Una proposta diferent a Eivissa



M'ha cridat l'atenció aquesta festa que es realitza el dissabtes al Zoo d'Eivissa, que segons diuen esta abandonat. Unes festes que son diferents, on l'important es fer l'animal, amb horari de mitgdiada: de 16h a 00h. Despres d'un Saturday Morning a Space, res millor que anar al Zoo.
Més info: The Zoo Project

Prestige Productions presenta:













Més informació:
Prestige productions
Prestige productions mySpace
Dani Masi mySpace
Marc Flaqué mySpace

Sessió i web Marc Flaqué

dimecres, 29 d’agost del 2007

Dj i productor que actualment no parem d'escoltar produccions seves i sets que esta realitzant a la ciutat comptal. Us deixo el link d'una Sessió d'ell i la seva web oficial on podreu trobar la seva biografia, produccions, galeria d'imatges, agenda (encara que actualment no està actualitzada) i info per possar-vos en contacte amb ell, si voleu.

Sergi Macià (erizzo) presenta nou bloc:

Aquest dj de Mataró i resident al xiringuito Tsunami de la mateixa població, fa unes setmanes que va presentar el nou bloc que a partir d'ara serà un punt de trobada per tota la gent que vulgui saber tot el que fa, festes, cooltura urbana, etc.
Bloc Sergi Erizzo !

La samarreta de l'estiu !


Gràcies a Applesfera.com

Florida135 Mulero vs Mayer

Aquest dissabte a la catedral del techno, rebran la visita del madrileny Oscar Mulero i l'alemany, propietari del segell Kompakt, Michael Mayer. Tota una declaració d'intencions d'aquesta mitica sala, que un cop mes, comença el curs en plena forma. Dos artistes del plats, amb estils diferents, pero amb el millor so techno a les maletes.
Més info: Web oficial Florida135

TENORI-ON Product Demo Performance

dimarts, 28 d’agost del 2007



Que es això? Doncs un controlador midi, que segons he llegit ja es va presentar en versió demo al Sónar 2006. Ha sigut creat per Toshio Iwai i serà comercialitzat per Yamaha a partir del pròxim 4 de setembre a Londres.
Jo em demano un per reis, XD

Becool i "El encantamiento bajo el mar"

Tal i com ens comuniquen de Clubbingspain (que faria jo sense aquest portal!) el proper dijous 6 de setembre la sala BeCool realitzarà un mini-festival amb:

Dntel (la mitad de The Postal Service), Diane Cluck (la cantautora favorita de Devendra Banhart), Nobody & Blank Blue (precusores neo-psicodélicos por excelencia), Dimlite, El Guincho y Jahbitat (todos en directo) juntos a sesiones de dj de The Gaslamp Killer, Frosty, Luv Luv / Coconot djs, Arnau Sala (Les Aus) y Don the Tiger (Veracruz), todos acompañados por las visuales en directo de Mike Swaney, Tohyto & Tagtool y No-Domain, entre altres que de ven segur faran que sigui una nit diferent amb un horari ampliat de 21h a 5h.

Apple Shop oficial a Barcelona


Navegant per la infinitat de blogs que hi han d'Apple a la xarxa, m'he trobat amb la grata sorpresa que han obert al Fnac del Triangle un Apple Shop oficial. Desprès d'haver visitat l'edifici oficial d'Apple a Tokyo i pensar que algún dia podriem tindre a Barcelona una Shop en condicions, amb conferencies, consultes, etc. doncs ha arribat a mitges, pero això pinta be.
Gràcies al blog Faq-mac ens em informat d'aquesta noticia i em pogut veure les Fotos que han penjat.

La Leche @ Space, tot un èxit !


A falta del report oficial "by deface" copio la nota oficial de la festa que es celebrar el passat dia 11 al Space, que va ser La Leche!

Matinée ens informa:
El passat dissabte 11 d'agost es va celebrar a Space Eivissa la primera edició de la festa "La Leche!". Milers de persones es van trobar per disfrutar d'aquesta gran festa... i és que no n'hi havia per menys!!! El desplegament artístic i la excel•lent producció varen deixar a més d'un amb la boca oberta.

Va ser tan gran l'èxit que per primera vegada Matinée a Space Eivissa va haver de penjar el cartell de complert. A les 10 del matí va ser la presentació a la sala interior. Més de 80 gogós i performances vestits de blanc varen aparèixer a l'escenari presidits per l'estrella Rebeka Brown, que va donar la benvinguda a tots a la primera edició de la Fashion White Party a Eivissa, cantant la mítica cançó " Sun rising up".

Matinée s'ha consolidat com la festa per excel•lència, és un punt de referència clau per a la gent de l'illa i pels "matinéers" que arribats de tots els punts d'Espanya i d'Europa no es perden la sessió matinal més fresca i divertida.

Pots veure més fotos a la web d'Space Ibiza

WorldRadio Widget



Widget que ens serà molt útil per escoltar radios de tot el món i les nostres preferides agregan la url que vulguem. El podeu descarregar completament gratuit a la web d'Apple . També trobareu molts widgets per agregar al vostre mac, com un buscador de Wikipedia, o un tub de plasma per adornar la vostre pantalla...

Festa Major de Granollers 2007

dilluns, 27 d’agost del 2007


Aquest passat dia 25 d'agost va començar la Festa Major de Granollers, que durarà fins el pròxim dia 3 de setembre. Teniu disponible tota la programació i informació sobre aquest any a la web dels blancs i blaus . Avui per exemple, tenim a la 1h de la matinada una festa Techno a la Plaça de Maluquer i Salvador, organitzada per la colla dels Blancs.

Nous propòsits !

Com cada final d'estiu tots ens fem nous propòsits i aquest no serà cap excepció. Un d'ells serà millorar o millor dit apendre anglès! I m'he decidit començar per un programa que venen la gent d'Apple: Aprenda Inglés . Després de provar a casa, el segon pas serà apuntar-me algúna academia o fer classes amb algún professor particular, pero de moment, aquest pas ja es molt...
També hi ha disponible la versió: Aprenda Japonés , però aquesta la deixem per l'any que ve.

iPhone alliberat??


Sembla que serà la noticia de l'any, segons diuen al bloc Engadget ensenyan pas a pas com lliberar l'admirat i desitjat iPhone d'Apple. Si resulta ser real tota la informació i videos que corren per la xarxa, ens em de treure el barret davant d'aquest jove que ha sapigut burla les proteccions d'aquesta empresa.
Nosaltres continuarem esperant que arrivi a Catalunya... o comprar un al e-Bay lliberat.

Prision Break, 2na Temporada


Avui a comença a la Fox de Digital + a partir de les 21:30h la 2na temporada d'aquesta serie que estem enganxadissims! A internet ja fa temps que corren els capitols emessos a la Fox americana, però en versió original i a la la sexta pròximament començaran a emetre també la 2na temporada. Aixi que ja tornem de vacances i començem amb les series, els cursos, el gimnas, etc...
I per cert al gener arrivara la 3ra temporada.

Benvinguts de nou !

diumenge, 26 d’agost del 2007


S'han acabat les vacances i han començat els problemes. Per una incidencia amb Google tinc bloquejada l'antiga compte d'on gestionava una serie de blocs que tenia en funcionament, entre ells " djreche de blogspot , i com que nomes em respon una maquina a les reclamacions que faig, i no em donen cap solució, he decidit donar d'alta un altre compte i com a minim "reche bloc" continuarà funcionan, ara amb el nom que li correspon. Es una tocada de collons pero de moment es l'única alternativa que tinc a poder continuar publicant les meves "memories", XD.
Com sempre quant s'acaben les vacances ens proposem nous reptes, entre els meus serà oferir un millor contingut, sempre que el temps m'ho permeti i intentar que la gent que es passa a "veurem", deixi el seu comentari que sempre es gratificant.